O spletni trgovini

S spletno trgovino upravlja Zavod Radio Študent, Svetčeva ulica 9, 1000 Ljubljana, ID za DDV: 73569283, matična številka: 5053293000. V spletni trgovini prodajamo promocijski material in fonograme iz lastnega založniškega programa.

Cene

Cene v spletni trgovini so navedene v evrih (eur) in vključujejo 22-odstotni DDV. Stroški dostave niso vključeni v ceno. Končni strošek za kupca je razviden pri skupnem obračunu in potrditvi naročila.

Cene in ostale ugodnosti (popusti ipd.) veljajo na dan oddaje naročila. Velja originalni račun, ki ga kupec prejme ob plačilu oz. dostavi. Časovna veljavnost ponudbe, v primeru plačila po ponudbi, je razvidna iz ponudbe.

Načini plačila

Plačilo po povzetju

Za plačilo po povzetju sledite navodilom v spletni trgovini. Skupni stroški priprave pošiljke in dostave so razvidni v naročilu oz. ob potrditvi naročila.

Plačilo z nakazilom na bačni račun po ponudbi / predračunu

Po oddaji naročila boste na vaš elektronski naslov prejeli ponudbo z vsemi potrebnimi podatki za nakazilo na bančni račun Zavod Radio Študent. Plačilo lahko opravite preko spletnega bančništva, na banki ali na pošti. Skupni stroški dostave so razvidni ob potrditvi naročila.

Stroški pošiljanja

Dostavo naročil v spletni trgovini izvaja Pošta Slovenije. Kupec pred potrditvijo naročila dobi izračun, koliko znašajo skupni stroški priprave pošiljke in dostave za njegovo naročilo. Stroški dostave za plačilo artiklov preko TRR znašajo 4 € za paket do 2 kg. Stroški dostave za plačilo artiklov po povzetju znašajo 6 € za paket do 2 kg.

Za morebitne poškodbe ali izgubo pošiljke s strani dostavne službe ne odgovarjamo. V primeru morebitnih zapletov glede dostave blaga nas kontaktirajte na trgovina@radiostudent.si in po najboljših močeh bomo poskušali razrešiti nastalo situacijo.

Dobavni rok

Naročene artikle vam pošljemo po pošti najkasneje v roku 7 delovnih dni po uspešno izvedenem postopku plačila po povzetju oziroma izvedenem plačilu na TRR. Pošta Slovenije zagotavlja dostavo po vsej Sloveniji v najkasneje 3 delovnih dneh.

Naročila iz tujine

V kolikor ni določeno drugače, veljajo za naročila artiklov iz tujine enaka določila kot za druga naročila. Skupni stroški priprave pošiljke in pošiljanja v tujino so razvidni v naročilu oz. ob potrditvi naročila.

Dostavo naročil v tujino izvaja Pošta Slovenije. Kupec pred potrditvijo naročila dobi izračun, koliko znašajo skupni stroški priprave pošiljke in dostave za njegovo naročilo. Stroški dostave za plačilo artiklov preko TRR znašajo 17 € za paket do 2 kg. Stroški dostave za plačilo artiklov po povzetju znašajo 20 € za paket do 2 kg.

Vračilo

Kot kupec imate pravico odstopiti od pogodbe v 14 dneh od prejema naročenih artiklov. Če želite uveljavljati pravico do vračila, nas kontaktirajte na trgovina@radiostudent.si.

Strošek vračila bremeni kupca. Prejete artikle nam morate vrniti s priporočeno pošiljko nepoškodovane in v nespremenjeni količini v 15 dneh po tem, ko ste nas obvestili o odstopu od pogodbe.

V primeru vračila nam posredujte vaše osebne podatke, številko tekočega računa ter kopijo računa. Vrnili vam bomo plačani znesek za zavrnjeno blago v 15 dneh od dneva prejetja vrnjenega blaga.

Naročilo prosim vrnite na naslov: Zavod Radio Študent Svetčeva ulica 9 1000 Ljubljana

Varovanje osebnih podatkov

Zavod Radio Študent se zavezuje, da bo uporabnikove osebne podatke uporabljal in varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR). Podatkov o uporabnikih v nobenem primeru ne bomo posredovali ali dali v uporabo tretjim osebam.

Zbrani osebni podatki (ime in priimek, poštni naslov in e-naslov, telefon) se zbirajo za izvedbo nakupa in za obveščanje o novostih, programu in aktivnostih Radia Študent. Podatki se obdelujejo do vašega preklica, ki je omogočen na e-naslovu trgovina@radiostudent.si (pošljite nam e-mail z zadevo »odjava«).

Končna določila

Kupcu pripadajo vse pravice, ki jih določa Zakon o varstvu potrošnikov. Prav tako kupca varuje Zakon o elektronskem poslovanju na trgu ter Zakon o varstvu osebnih podatkov.

Zavod Radio Študent si pridržuje pravico, da izjemoma odstopi od izvedbe naročila, če naročenih artiklov ni več na zalogi. O tem kupca tudi takoj obvestimo.

Kupec z oddajo naročila potrjuje, da je seznanjen s Pogoji poslovanja, objavljenimi na spletni strani trgovine Radia Študent.

Za vsa dodatna vprašanja, pojasnila, pritožbe in reklamacije smo vam na voljo na trgovina@radiostudent.si.